V tomto novém zábavném pořadu pro děti, ve kterém zazní písničky Hany Navarové na texty Jana Vodňanského, Tomáše Hanáka a dalších autorů, se představí nejen Majda Reifová a Petr Vacek, ale i oblíbený skřítek František. Veselou, zábavnou a interaktivní formou provedou své diváky světem divadla a jeho nástrah. Nebude chybět mírné napětí, zapojení dětí do hry i milý humor.

Hlavní představitelé Majda a Petr se dětské tvorbě věnují už 17 let. Jsou známí jak z televizní tak z divadelní tvorby. V pořadu "Jak František pomohl Majdě a Petrovi zachránit divadlo" ukáží, jak se chovat v divadle, které je plné strašidel. Světla blikají, vítr fouká a mlha se pomalu plíží mezi diváky… Strašidla jsou tady!

Aby představení mohlo pokračovat, na pomoc přijíždí záchranná četa, která s duchy zatočí a pohádka může začít.

Během představení se děti od Majdy a Petra naučí nové rytmické a chytlavé písničky, zatančí si rokenrol a po skončení pořadu dostanou na památku podepsanou fotku s Majdou, Petrem a Františkem. Samozřejmě se mohou s Majdou a Petrem vyfotit a koupit si z obchůdku KŠ dárek na památku.

Vstupenky bude možné předem zakoupit v jaroměřském informačním centru, ale můžete je také zkusit vyhrát v soutěži s Náchodským deníkem. Stačí odpovědět na jednoduchou otázku: Z jaké planety je František?

Odpovědi je možné posílat do čtvrtka 15. října do 16.00 hodin na e-mail: ivana.vosykova@denik.cz nebo formou SMS na telefon 602 489 218. Nezapomeňte uvést své jméno a telefonní kontakt. Vylosovaným výhercům, kteří získají po dvou vstupenkách, se ozveme během pátečního dopoledne.