Přijďte se seznámit s tradiční korejskou masáží Su-jok. Čeká na vás praktická ukázka této techniky, součástí besedy bude i meditace za doprovodu léčivého zvuku tibetských mís. Besedovat s vámi bude masér a muzikoterapeut Walter Erber. Místa si raději předem rezervujte.

Úhel pohledu - taneční workshop a představení

Taneční workshop se uskuteční v úterý od 14.30 hodin v Klášterní zahradě v Broumově, v případě nepřízně počasí v sále Dřevník. Pohybově hlasová dílna je otevřená nejširší veřejnosti a je vedená zkušenými lektorkami a protagonistkami projektu Úhel pohledu - Eymen. Účastník zažije propojování hlasu a pohybu formou hravých cvičení, která zvládne každý. Cílem je objevovat své vlastní a jedinečné vyjádření. Dílna je otevřená všem, na zkušenostech nezáleží, důležitá jen chuť objevovat a hrát si. Na workshop naváže v 19 hodin koprodukční taneční představení Úhel pohledu Ghana Dance Ensemble, Lenky Bartůňkové a Ridiny Ahmed, které se koná ve spolupráci s festivalem TANEC PRAHA 2019.

Divadelní představení

Můžu k tobě?: Děj této divadelní komedie, která je napsána pro soubor Divadla Artur, se odehrává v psychiatrické ordinaci a v místním bistru před ordinací, které slouží jako čekárna pro pacienty. S humorem a ironií řeší zamotané mezilidské vztahy a civilizační problémy. Představení se hraje v úterý 11. června v 19 hodin v divadelním sále Kina 70 v Novém Městě nad Metují.

Doktor v domě: Náchodská divadelní scéna uvede v pátek 14. a v sobotu 15. června v Městském divadle v Náchodě divadelní představení. Studenti Tony a John si užívají života, neřeší budoucnost, zajímá je jen zábava a samozřejmě také zdravotní sestry. Přichází student Simon, který je synovcem obávaného profesora, jenž svou návštěvou rozčeří poklidné vody studentské koleje.

Co hrají kina v regionu
Pondělí 10. června
Náchod - Kino Vesmír: 17.00 X-Men: Dark Phoenix, 19.15 Rocketman

Úterý 11. června
Náchod - Kino Vesmír: 17.00 Pokémon: Detektiv Pikachu, 19.15 X-Men: Dark Phoenix

Červený Kostelec – Kino Luník: 17.00 a 19.00 Kouzlíme a čarujeme v tanci (vystoupení žáků a absolventů tanečního oboru základní umělecké školy).

vila Čerych
Cenu Ladislava Čerycha obdrželi manželé Ležovičovi