„Uvidíme, kolik návštěvníků přijde. Jsem však přesvědčena, že se mají na co těšit,“ uvedla vedoucí projektu Karmen Kebortová. Pro návštěvníky totiž pořadatelé připravili několik novinek, například posílení bezplatných poraden bytového architekta.

„Zájem je obrovský. Začínali jsme s jedním architektem, vloni byli čtyři a teď jich tady bude už pět,“ přiblížila nám jedno z vylepšení. Dodala, že bytoví architekti jsou nezávislí, tudíž nejsou provázáni s nějakým konkrétním výrobkem nebo výrobcem. Na výstavní ploše čtyři a půl tisíce metrů čtverečních se představí více než sto vystavovatelů. Nejpočetněji budou zastoupeny sedací soupravy, kuchyně a ložnice, k vidění však budou i kompletní interiéry, okna, dveře, bytové doplňky, osvětlení a další podobné produkty. Pro návštěvníky je připraveno také parkování zdarma na parkovišti u Aldisu i na přilehlé travnaté ploše. Pořadatelé tak reagují na problémy s parkováním v centru města.

Výstava Bytová show potrvá v hradeckém Aldisu do neděle.
Na Bytové show se od dnešního dne do soboty představí i Hradecký deník s novou nabídkou předplatného. Ve čtvrtek se návštěvníci mohou těšit i na tisíc kusů Hradeckého a poloviční množství Pardubického deníku zdarma.

(čer)