„Je to již dvanáctý rok, co tuto akci pořádám, je to opravdu příjemné pokračovat v tradici, která je smysluplná a pomáhá těm, kteří to potřebují,“ říká pořadatel akce David Novotný, jenž Večer pro dobrou věc pořádá za podpory Městkého kulturního střediska a města Jaroměř.

Peníze pomohou na správných místech

„Výtěžek bude věnován Základní škole speciální v Jaroměři a Martinu Zachovi, vítězi Muže roku 2009. Děti ze sociálních zařízení se také zúčastní páteční akce a podle slov slov ředitelky Zdeny Gundzové se již velmi těší,“ dodal David Novotný.

V jaroměřském divadle se objeví více i méně známé tváře: Zora Jandová, Věra Martinová, Sisa Sklovska, Ivana Jirešová, Tereza Mátlová, představitelé z muzikálu Děti ráje Tereza Vágnerová, Petr Poláček a Tomáš Löbl, Lucy Junk či Gábina Goldová.

„Slavnostní večer budou moderovat Štěpánka Duchková a Muž roku 2009 Martin Zach,“ prozrazuje pořadatel a dodává, že záštitu nad touto akcí převzal starosta Jaroměře Jiří Klepsa a poslankyně a místopředsedkyně zdravotního výboru Poslanecké sněmovny Soňa Marková.

Návštěvníci se mohou těšit i na profesionálního motocyklového kaskadéra Pavla „Maxe“ Vika, desátého z ME 2006 a jedenáctého z MS 2007.

„Jeho stroj bude k vidění ve foyer divadla, kde bude vystaven,“ dodal Novotný.

Vstupenky na akci jsou již v prodeji

Vstupenky si můžete zakoupit v Turistickém informačním centru Jaroměř, nám. ČSA 16, 551 01 Jaroměř, tel. 491 847 220, 491 812 400.

„Přijďte v pátek podpořit dobrou věc a strávit příjemně prožitý večer,“ zve do divadla David Novotný, který rovněž děkuje generálním partnerům akce, jimiž jsou: Rund s.r.o. a Profi market Jaroměř, Autoprodej Rohan Česká Skalice, Dražby EU s.r.o. drazbyeu.cz, PROST orientační systémy Velichovky, Elza s.r.o. Předměřice nad Labem, Papírnictví Jarpa Jaroměř a Pojišťovna Generali. (PR)