V divadle Broadway ji vídáme už ve dvou představeních Muž se železnou maskou a od listopadu i v muzikálu pro děti Kocour v botách.

„Je to moc krásné představení a já si roli princezny velmi užívám, protože jsem si vždycky přála hrát princeznu, tak se mi splnil sen,“ přiznává Nelly s úsměvem.

Boduje i jako modelka, protože si ji vybrala jedna kosmetická značka pro svůj projekt na příští rok. Nelly představuje superhrdinku - Wonderwoman a vypadá přímo božsky. Navíc tohle propojení je docela trefné, protože v sedmnácti zvládnout a dokázat to co Nelly, je už superhrdinství. Nelly totiž nezanedbává ani svou sólovou dráhu, vystupuje se svou kapelou a do světa nedávno pustila klip Život je v okamžiku.

„Je to takové moje malé poselství o tom, že si máme vážit v životě každého okamžiku, užívat si každou vteřinu a neztrácet čas vysedáváním u počítače, protože tam ty opravdové šťastné okamžiky nenajdeme,“ vysvětluje. Po úspěšném uvedení debutového alba V okamžiku uvidíme Nelly příští rok i na filmovém plátně, a to v hlavní roli filmového muzikálu Andílci za školou nebo opět i na divadelních prknech v muzikálu Kvítek mandragory.

„Mám za sebou velmi krásný rok, ale čekají mě nové projekty, na které se už moc těším. Nepřipadá mi, že bych toho měla hodně, zatím to zvládám i se školou. Neumím si představit, že bych dělala něco jiného, baví mě to a naplňuje. Jediné co letos nestíhám je pečení vanilkových rohlíčků, vždycky jsem s tím mamce pomáhala. A dárky budu shánět na poslední chvíli,“ krčí rameny mladá zpěvačka.   (dnov)

Nová lávka nad tratí propojuje Letnou a Klínek.
Nová lávka nad tratí propojuje Letnou a Klínek