NOVÝM OBČÁNKEM BROUMOVA JE NELA! Barbora Batyiová a Lukáš Bodlák z Broumova zažili v pátek 19. října šťastný okamžik. V 11.40 hodin se jim totiž narodila dcerka Nela, která vážila 2,87 kg a měřila 49 cm. Rodiče se na miminko samozřejmě moc těšili a dokonce si nechali prozradit dopředu jeho pohlaví. Novou ségru doma netrpělivě očekává prvorozený brácha Denis.

PROCHÁZKOVI MAJÍ ROMANU A JAKUBA! Manželům Romaně a Josefovi Procházkovým z České Skalice se ve čtvrtek 18. října v 10.43 hodin narodila dvojčata Romana a Jakub. Holčička přišla na svět s váhou 2,19 kg a mírou 45 cm. Chlapeček pak vážil 1,915 kg a měřil 40 cm. Rodiče se na miminka moc těšili a jejich pohlaví pro ně bylo do poslední chvíle překvapením. Na bráchu a ségru se těší i prvorozený Josef (2,5).

PRVNÍMI DĚTMI WIHANOVÝCH JSOU TADEÁŠ A MATYÁŠ! Manželé Markéta a Lukáš Wihanovi z Velkého Poříčí se ve středu 17. října krátce po 9. hodině stali rodiči. Narodila se jim dvojčátka Tadeáš a Matyáš. Tadeáš přišel na svět s váhou 2,83 kg a Matyáš pak vážil 2,93 kg. Rodiče se na miminka moc těšili a jejich pohlaví jim bylo dopředu známo.

JANISCHOVÝM PŘINESL ČÁP JAKUBA! Manželé Pavlína a Karel Janischovi z Hořiček přivítali na světě ve čtvrtek 18. října v 18.50 hodin syna Jakuba. Když klučinovi v porodnici „vzali míru“ ukázalo se, že váží 4,18 kg a měří 52 cm. Rodiče si pohlaví miminka nechali prozradit dopředu. Tatínek nechyběl ani u porodu a podle maminky si při něm počínal na výbornou. Doma se na nového bráchu těší prvorozený Matěj.

NÁCHOD SE ROZROSTL O FILIPA! Manželé Jiřina a Jan Ptáčkovi z Náchoda mají radost ze svého synka Filipa. Chlapec se narodil v pátek 19. října ve 20.30 hodin. Vážil 3,12 kg a měřil 46 cm. Rodiče se na miminko moc těšili a jeho pohlaví jim bylo dpředu známo. Filipa doma již netrpělivě očekává prvorozený Pavel (5).

JANA MÁ JMÉNO PO MAMINCE! Janě a Josefovi se v neděli 21. října ve 20.51 hodin narodilo první děťátko, dcerka Jana. Holčička vážila 2,88 kg a měřila 47 cm. Rodiče věděli pohlaví miminka dopředu.