"Necelou čtvrtinu sobotních zásahů tvořily dopravní nehody, některé se zraněním osob. Jezděte opatrně a užívejte si prázdniny ve zdraví," vzkazují královéhradečtí profesionální hasiči.

Podívejte se na souhrn nehod:

Pilníkov – Osobní vozidlo skončilo v příkopu v potoce, hasiči ho vyprostili. Čtyři cestující prohlédla na místě ZZS, transport do nemocnice nebyl nutný. Zasahovali profesionální hasiči ze stanice HZS Trutnov.

Budčeves – Na silnici č. 32 mezi obcí Budčeves a Kopidlnem havaroval osobní vůz mimo silnici do stromu. Čtyři zranění lidé byli transportováni do nemocnice. Jednotky požární ochrany pomohly s vyproštěním auta. Na místě zasahovali profesionální hasiči z Jičína a JSDH Kopidlno.

Hradec Králové – V Malšovické ulici narazil osobní automobil do sloupu, hasiči z centrální stanice poskytovali jedné osobě první předlékařskou pomoc a postarali se o úklid vozovky. Zraněný člověk byl v péči ZZS.

Bohuslavice – Po střetu motocyklu a osobního vozidla byla zraněna jedna osoba, která byla v péči posádky ZZS. Na místě byli profesionální hasiči ze stanice Dobruška a JSDH Nové Město nad Metují.

Hradec Králové – V Pilnáčkově ulici došlo ke střetu osobního vozidla a motorky, jedna osoba byla zraněna. Profesionální hasiči z centrální stanice odstranili následky nehody a postarali se o úklid vozovky.