Tragicky skončila cesta z oslavy svatby pro ženu a muže na silnici mezi Králíky a Lichkovem na Orlickoústecku. Po nárazu do betonové zdi na místě oba zemřeli. Nehoda se stala kolem čtvrté hodiny ráno poté, co řidič zatím z neznámých příčin vyjel na silnici do protisměru a skončil v příkopu. Tam narazil do betonové zídky. Podle svědků musel jet řidič velkou rychlostí. Jednalo se o třetí smrtelnou autonehodu v oblasti během dvou dnů.

Náraz byl natolik silný, že se ze staršího bílého Fiatu Tempra stala jen hromada šrotu. „Jednašedesátiletého řidiče a osmapadesátiletou spolujezdkyni jsme museli z vraku automobilu vyprostit pomocí hydraulického zařízení. Neměli jedinou šanci přežít,“ uvedl jeden ze zasahujících hasičů.

Dvojice se podle svědků vracela z oslavy svatby. Automobil byl ozdoben bílými stužkami. V době nehody nebyli v automobilu žádní další cestující.

Na východě Čech to byla už třetí tragická nehoda ve dvou dnech. V noci havaroval šestašedesátiletý řidič Dacie Logan u odbočky na Krňovice, což je místní části Třebechovic pod Orebem na Královéhradecku. Narazil do stromu a na místě zemřel.

V sobotu skončila smrtí spolujezdce nehoda na silnici u Opočna na Rychnovsku. Řidič tam zde nezvládl ve velké rychlosti předjížděcí manévr a skončil mimo silnici. Jeho devatenáctiletý spolujezdec na místě zemřel.