Profesionální hasiči z Náchoda a Broumova byli po třetí hodině odpoledne přivoláni k dopravní nehodě osobního automobilu, který sjel bokem do potoka v Jetřichově.

„Z vozidla hasiči vytáhli malé dítě, které předali do péče zdravotnické záchranné služby. Poté postavili do potoka nornou stěnu jako prevenci proti úniku provozních kapalin z automobilu. Po zadokumentování události dopravní policií hasiči vozidlo pomocí jeřábu vyprostili," popsala zásah Alena Kuthanová z Hasičského záchranného sboru Královéhradeckého kraje.

Profesionální hasiči z Náchoda spolu s dobrovolnými hasiči z Dolní Radechové vyjížděli u půl jedenácté k dopravní nehodě nákladního automobilu, který v Horní Radechové sjel částečně do příkopu a narazil do stromu.

Hasiči museli strom odřezat a poté vozidlo vyprostili. „Profesionální hasiči z Náchoda a Broumova a dobrovolní hasiči z Police nad Metují byli přivoláni v 11:16 k dopravní nehodě nákladního automobilu v obci Pěkov. Vozidlo částečně uvízlo v příkopu. V místě se vytvořila kolona čtyř kamionů. Hasiči automobil vyprostili a zprůjezdnili komunikaci," popsala Alena Kuthanová.

Profesionální hasiči z Náchoda a dobrovolní hasiči z Červeného Kostelce zasahovali odpoledne při střetu autobusu a nákladního automobilu u Trubějova. Silnice byla po nějakou dobu neprůjezdná. Hasiči obě vozidla vyprostili a uklidili komunikaci. Při nehodě nebyl nikdo zraněn.