Řidič osobního vozu Škoda Octavia jedoucí směrem na Náchod nezvládl průjezd levotočivou zatáčkou a dostal smyk. Poté vyjel mimo vozovku a převrátil se s autem o skalnatý břeh, který lemuje pravý okraj vozovky. Při nehodě se lehce zranil pouze 25letý řidič vozu, který jel v autě sám. Dechová zkouška vzápětí odhalila, že mladíkovi s řízením vozu „pomáhal" i alkohol, přístroj ukázal 1,5 promile v jeho dechu. Dopravní nehodu policisté dále vyšetřují.

Další dvě nehody nezůstaly zrovna dobrými vizitkami řidičů, kteří byli jejich viníky, neboť ani k jedné se nikdo nepřihlásil.

První z nich se stala už v předvánočním čase, v noci z 21. na 22. prosince v Červeném Kostelci a majitel domu ji přišel nahlásit teprve nyní. „Neznámý pachatel mu s vozidlem naboural do plotu u jeho rodinného domu a ujel. Na oplocení mu vznikla škoda ve výši 5000 korun," uvedla tisková mluví náchodské policie Eva Prachařová.

Druhá nehoda, kterou způsobil neznámý pachatel, se stala 27.12. okolo poledne. Někdo svým autem poškodil zaparkované vozidlo Volkswagen Passat na parkovišti u sportovní haly v Jaroměři a bez ohlášení nehody z místa ujel. Majiteli vozu tím způsobil škodu ve výši 10 tisíc korun. „Ani u jedné z nehod policisté alkohol z pochopitelných důvodů nezjišťovali, ale viníkům kromě náhrady způsobené škody i tak hrozí také postih, minimálně za ujetí od nehody bez ohlášení," dodala Eva Prachařová.