Na start se postavilo celkem 112 vozů v 11 výkonnostních kategorií. Na čtyřkilometrové trati se objevili i známé osobnosti jako zpěvák Petr Kotvald nebo herec Roman Skamene, kteří jezdili na vozech Citroen Saxo 1600. Celý víkend byl ve znamení pěkného počasí a tak se kolem tratě sešlo mnoho příznivců motoristického sportu.

Trať byla velmi rychlá a tak se rychlostní průměr vyšplhal kolem 120 kilometrů v hodině, někteří jezdci na trati přesahovali dvousetkilometrovou rychlost.

Za náchodsko-novoměstský tým RTM Motorsport se zúčastnili na vozech Suzuki Swift Gti sourozenci Radim a Tomáš Machovi, Josef Cvejn a Jan Braha. V kategorii SE-1400 vyhrál Tomáš Mach, Jan Braha byl druhý a Josef Cvejn obsadil čtvrtou příčku (třetí místo mu uniklo o 0,16 vteřiny na dvou jízdách), v kategorii E1-1400 s naprostou převahou zvítězil Radim Mach.

Tým RTM Motorsport byl úspěšný po celou sezonu, v celkovém hodnocení se umístil těsně na čtvrté příčce celého seriálu Mistrovství České republiky v závodech automobilů do vrchu a sourozenci Radim a Tomáš Machovi zvítězili ve svých kategoriích.