SK Studénka – Sokol Krčín 14:14 (6:8).

Nekompletnímu Krčínu se vydařil vstup do utkání a do poločasu získaly hostující hráčky dvoubrankový náskok. Velmi dobře v úvodním dějství zachytala brankářka, která zlikvidovala i dva šestimetrové hody soupeřek.


Na počátku druhého poločasu sice domácí tým snížil na rozdíl jediné branky, ale útočné řady Krčína zabraly a podařilo se jim šňůrou tří branek zvýšit vedení až na rozdíl čtyř gólů. Poté se ale hostujícím hráčkám přestala dařit střelba a domácím se podařilo stav utkání vyrovnat. Ve 26. min. druhého poločasu se dokonce Studénka ujala vedení, to se ale krčínským děvčatům podařilo o minutu později vyrovnat. Na nerozhodném stavu již nic nezměnil ani neproměněný šestimetrový hod hostujících házenkářek. Utkání bez problémů řídil rozhodčí Otta Schmidt z Rokytnice. K příštímu utkání zajíždí Krčín v neděli do Dobrušky, kde ho čeká poslední finalista ligy.


Sestava a branky Krčína: Faltová, Štěpánová – Chrastilová, Nejmanová, Štefková, Dyntarová – Zimlová (6), M. Marková (3), Vecková (3), Novotná (1), Poláčková (1), J. Marková.


Ostatní výsledky 1. kola: Vracov – Dobruška 7:24; Hlinsko – Rokytnice 22:13; Žatec – Tymákov 14:12; Modřany – Chomutov 11:13; Spoje Praha – Přeštice 8:15.