NA Rangers Hronov – HC Jestřábi Přelouč B 8:2 (3:0, 2:2, 3:0). Domácí v dalším zápase před domácím publikem nastoupili v redukované sestavě, když chyběli Bohuněk, Bittner a Rail. Hosté do Wikov arény nepřijeli posíleni o hráče A týmu, a tak bylo prakticky po 1. třetině o vítězi rozhodnuto.

Na konci 2. min. zakončil Kania spolupráci s kapitánem Tovtíkem a bylo to 1:0. V 6. min. zvýšil po precizní kombinaci Borůvky a Tovtíka Jirman – 2:0. V 10. min fauloval hostující Adámek a po minutě se gólově prosadil Hudeček, když zakončil nahrávku Hajníka.

Hned v úvodní minutě prostředního dějství hráči Rangers dali příliš prostoru před Ponkem a trestem bylo snížení Muchou – 3:1. Domácí dokázali reagovat Hajníkem po 21 vteřinách, když gólovou pozici svému spoluhráči připravil Hartman – 4:1. V 6. min. se na zteč soupeřovy branky vydali Tovtík s Jirmanem a po výměně přihrávek skóroval druhý jmenovaný – 5:1. V 9. min. byl vyloučen Hajník a v 11. min. přišlo snížení M. Kryštofem – 5:2.

Před úvodním vhazováním ve třetí třetině byli domácí potrestáni dvěma minutami za pozdní příchod z kabiny. Další minuty patřily již Hajníkovi. Ten nejprve po 15 sekundách upravil na 6:2, aby v 5. min. využil spolupráce s Malíkem a završil hattrick – 7:2. V 8. min. byl vyloučen Vojtíšek, Tovtík získal míček, do střelecké pozice jej nahrál Hartmanovi, který ostře vypálil a na konci byla chytrá teč nejlepšího hráče zápasu Hajníka, který stanovil konečné skóre na 8:2 pro Jezdce.

Jaroslav Krulich, vedoucí mužstva: „Potřebovali jsme si zvednout sebevědomí po nešťastné penaltové loterii s Poličkou. To se nám podařilo, zejména Hajník se ukázal ve výborném světle. Tovtík se bez svého nahrávače z let minulých zatím hledá.“

Branky NA Rangers Hronov: Hajník 4, Jirman 2, Kania a Hudeček.

Sestava NA Rangers Hronov: Ponke (39. Cimbálník) – Fogl, Hartman, Borůvka, Janovský, Lehečka – Hudeček, Malík, Hajník, Tovtík, Kania, Jirman, Burdych. (jk)