TJ Lokomotiva Česká Třebová – NA Rangers Hronov 2:3 (0:0, 0:1, 2:1 – 0:1) SN. V první třetině se dařilo především oběma brankářům, kteří nepovolili střelcům ani jeden přesný zásah. Bezbrankový stav nakonec vydržel do 2. min. druhé části, kdy se prosadil hostující Hudeček – 0:1. Toto hubené vedení drželi hostující hokejbalisté až do úvodu třetí části, která se jim ale vůbec nevyvedla a už v jejím začátku domácí srovnali. Ve 3. min. pak Třebová využili přesilovku a stav otočila – 1:2. Vedení ale domácím vydrželo pouze dvě minuty, neboť hostující Hudeček srovnal na 2:2. Další branka už do konce základní hrací doby nepadla a protože nerozhodlo ani prodloužení, na řadu přišly samostatné nájezdy. V nich drželi oba brankáři neprůstřelnost až do čtvrté série, v ní se prosadil hostující Malík a protože domácí exekutor Ponkeho nepřekonal, druhý bod brali hosté.

Sestava NA Rangers Hronov: Ponke – Hartman, Lehečka – Borůvka, Fogl – Tovtík, Malík, Resl – Hudeček, Kania, Hajník – Burdych, Janovský.

1. HBC Svitavy – NA Rangers Hronov 7:0 (3:0, 4:0, 0:0). Dokonalé vystřízlivění přišlo ve druhém utkání proti poslednímu celku tabulky.
Úvod utkání vůbec nenasvědčoval nějakým komplikacím, hosté diktovali tempo hry a na začátku 3. min. dostali Hronovští dokonce výhodu přesilovky. Tu však nevyužili, naopak to byli domácí, kteří šli v oslabení do vedení. Hosté ve snaze o vyrovnání zapomínali na zadní vrátka a domácí je ještě do konce první části dvakrát potrestali. Senzaci pak domácí dokonali ve druhé části, v níž vstřelili čtyři branky, čímž rozhodli o osudu celého utkání. Ve třetí části totiž už gól nepadl.

Sestava NA Rangers Hronov: Biegl (25. Gütler) – Hartman, Lehečka – Fogl, Borůvka – Tovtík, Malík, Resl – Hudeček, Kania, Hajník – Burdych. (jk)