Trenér NA Rangers Petr Hofman měl vrásky na čele po zranění brankářské jedničky Biegla a pro tento turnaj povolal debutanta Mertlíka. Ten se mu za důvěru odvděčil výborným výkonem. Další klenot do obranných řad ulovil trenér Hofman v týmu SK Kometa Polička v podobě Hejtmánka.

Reprezentace ČR U16 – NA Rangers 2:5 (0:1, 2:4). Bezgólový stav vydržel až do 13. min. první části, v níž strhl vedení na stranu Rangers Řehák. Ve druhé půli se v 17. min. prosadil Dudadík – 0:2. Na konci 20. min. však vsítil kontaktní branku kapitán mladíků Prokop – 1:2. O nečekané vyrovnání se po dalších pěti minutách postaral Málek – 2:2. Za dalších třináct sekund se však skóre měnilo opět, vedení na stranu Rangers vrátil Dudadík – 2:3. Rozhodnutí padlo ve 29. min., kdy se nejprve v trefil Šejnoha a o půl minuty později pečetil na 2:5 Jedlička.

NA Rangers – TJ Lokomotiva Česká Třebová 4:2 (0:1, 4:2). Jedinou branku první půle přinesla 10. min. a zasloužil se o ni českotřebovský Hynek – 0:1. Druhá půle začala náporem domácích a gólové ovoce sklízel ve 20. min. Hajník – 1:1. O vedení domácích se zasloužil o chvíli později Dudadík – 1:2. Ve 27. min. byl vyloučen Malík a po chvíli se podařilo vyrovnat Hynkovi – 2:2. Pak přišel faul třebovského Válka a v úvodu další minuty už domácí opět vedli. Střelcem byl Dudadík – 3:2. Vítězství pečetil při hře bez brankáře Hajník – 4:2.

NA Rangers – TJ Paramo Svítkov Stars Pardubice 6:1 (3:1, 3:0). V samém úvodu rozezvučel obě tyče najednou Hajník. Pak měl gólovou šanci Dudadík, jenže vedení se překvapivě ujali Pardubičtí. Ve 2. min. pálil do černého Černický – 0:1. Po půl minutě byl faulován Zlatuškou ve vyložené šanci Hajník, který následně nařízené trestné střílení neproměnil. Vyrovnání však přišlo ještě v téže minutě z hole Junka – 1:1. V 8. min. byl vyloučen Doležal a po chvíli využil přesilovku Hajník – 2:1. Ve 12. min. stanovil poločasové skóre na 3:1 Šejnoha. Ve druhé polovině Rangeři skóre ještě navýšili. Na konci 16. min. se po spolupráci s Dudadíkem trefil Šejnoha (4:1) a v 18. min. Hajník využil nahrávku Malíka a bylo to už 5:1. V 19. min. Dudadík po Šejnohově pasu upravil na konečných 6:1.

HC Jestřábi Přelouč – NA Rangers 2:2 (2:1, 0:1). Sled výsledků tomu chtěl, že v posledním utkání se hrálo o celkové vítězství. Rangers přitom stačila k prvenství i remíza.
Na konci 3. min. se zkušený Šmíd opřel na modré do míčku a domácí vedli 1:0. Možnost vyrovnat měl Večerník z trestného střílení, ale zůstalo pouze u možnosti. Ve 12. min. se proti pravidlům provinil Srba a po chvíli Fíla zvýšil na 2:0 pro přeloučské Jestřáby. Ve 12. min. Dudadík proměnil další nařízené trestné střílení po faulu Grubhofera a vrátil Rangers do hry – 2:1.
Ve druhé půli závěrečného zápasu turnaje přišel nápor Rangerů a hned z první střely na vynikajícího Krause se trefil v pohodě hrající Dudadík a srovnal na konečných 2:2. Hosté se ještě snažili, Rangeři jim přes jejich velké úsilí vedoucí branku vstřelit nedovolili. Po závěrečném hvizdu se „jezdci" mohli po zásluze radovat možná z nečekaného, ale rozhodně zaslouženého vítězství v celém turnaji.
Petr Hofman, trenér NA Rangers: „Do každého zápasu vstupujeme s cílem zvítězit a neděláme rozdíl, jestli jde o turnaj v Pardubicích, nebo Český pohár. Neohlížíme se na přístup, kvalitu ani soutěž, ze které naši soupeři pocházejí. Máme respekt ke každému, ale jsem si jistý, že se při správně zvolené taktice můžeme až na pár výjimek rovnat se všemi týmy v České republiky. Tento turnaj nám dodal sebevědomí a motivaci do další práce."
Sestava NA Rangers: Mertlík (Cimbálník) – Borůvka, Malík, Hejtmánek, Dostál, Škoda, Srba, – Hajník, Kania, Hudeček, Dudadík, Večerník, Šejnoha, Dudadík, Junek, Řehák, Jedlička. (jk)