Ze začátku měl Krčín mírný náskok (8. min. 4:6, 19. minuta dokonce 7:13), v tomto okamžiku se zdálo, že bude rozhodnuto. Síla týmu Hlinska byla ale v útočných oporách, zkušené Š. Bonaventurové a N. Kvapilové, které vstřelily většinu gólů, navíc si Krčínská útočná řada vybrala bezgólovou desetiminutovku. Výsledkem bylo téměř srovnané skóre 12:13 ve 28. minutě. Naštěstí se Krčín nedal zlomit a dobře si uvědomoval, že má osud utkání ve svých rukou. Útočné akce téměř do jedné vycházely, brankařku soupeře útočnice bez větších problémů překonávaly (úspěšnost střelby téměř 70 %), tím pádem se mohlo oko diváka potěšit nezvyklým počtem gólů.

Na druhou stranu je třeba říci, že obranná hra Krčína měla tentokrát velké mezery, nepodařilo se více semknout a vyvarovat se chyb. Skóre bylo vysoké na obou stranách, více spokojený mohl být Krčín. Lze říci, že zhruba od 15. min. 2. poločasu (21:27) bylo již o výsledku rozhodnuto a pouze se dohrávalo. V příštím týdnu se jedou ženy Krčína poprat o body v dvojutkání na Moravu (Svinov, Studénka).

HK Hlinsko – Sokol Krčín 28:38 (15:18). Sestava a branky: Kupková, Macková – Žižková, Horáková, Kalivodová, Rydlová, Tučková (16), Kotlářová (10), Hamanová (5), Šimánková (5), Hronovská (2).

Ilustrační fotografie.
Procházková navýšila svůj náskok v čele