V nejslabší třídě Klasik 175ccm se hned po startu dostal do čela Karel Kalina, kterého naháněl Jiří Obtulowicz, na třetí příčce byl v závěsu Miloš Thér z Velkých Petrovic. O chvíli později se však pořadí přesypalo, když Kalinu předjeli jak Obtulowicz, tak i jezdec AMK Police. Obtulowicz si své vedení pohlídal až do cíle, se ztrátou čtyř a půl vteřiny projel druhý pod šachovnicovým praporem Miloš Thér. Další regionální jezdec, Jaromír Tázler z Rasošek, obsadil ve třídě Klasik 175ccm šesté místo.

V závodě třídy Klasik 250ccm mělo Náchodsko na startovním roštu opět dva jezdce. Lépe se vedlo Petru Šupíkovi, jenž obsadil se svou Suzuki TR 250 páté místo, když před ním dojely pouze stroje značky Yamaha. Druhý regionální zástupce, Pavel Škoda, skončil osmý.

Třída Klasik 350ccm byla naprosto v režii Vítězslava Hatana, jenž zbytek startovního pole doslova deklasoval a zvítězil stylem start-cíl. Druhý Jiří Švihnos ztratil na vítěze téměř 25 vteřin. O parádní podívanou se však starali o čtvrté místo bojující Roman Procházka a velkopetrovický Miloš Thér. V cíli byl nakonec o pouhé dvě desetiny rychleji Procházka, na jezdce AMK Police tak zbylo „až" páté místo.

A aby se to nepletlo, tak dva zástupce měl náchodský region rovněž ve třídě Klasik 500ccm. Lepší výsledek zaznamenal Radek Šramar, jenž závod dokončil na solidní osmé příčce, povedenější závody už má za sebou také Vladimír Svoboda, který tentokrát v Hořicích načínal druhou desítku výsledkové listiny. (mr)