Po prvním dvojutkání, které se hrálo před čtrnácti dny v Hronově se série za stavu 1:1 na zápasy stěhovala do Letohradu, který by v případě dvou domácích vítězství slavil postup do vyšší soutěže.

SK OEZ Testa Letohrad B – NA Rangers Hronov 5:2 (1:0, 2:2, 2:0) – stav série 2:1.

Jezdci nezačali špatně, již v 6. sek. zkoušel Bečkovu pozornost Hudeček. Jenže v 5. min. přišel závar před brankou Rangers a Hynek otevřel skóre utkání – 1:0. Také v prostředním dějství dali první gól domácí, ve 12. min. se po trochu podivných odrazech míček snesl za záda překvapeného Ponkeho – 2:0. Po chvíli si šel nedobrovolně odpočinout Navrátil a domácí mladíci roztočili před Ponkem kolotoč zakončený třetí brankou – 3:0. V čase 13:00 přišla kombinace Hofman, Hajník a Hudeček, který snížil na 3:1. Tato branka Jezdcům vlila novou krev do žil a zásluhou Srby bylo v polovině 15. min. sníženo na 3:2. V půli 3. min. třetí části již zjevně znavení hosté zaváhali při rozehrávce v obranném pásmu a přišel trest z hole Hynka – 4:2. V počátku 7. min. se před Ponkeho protáhl Häusler a zpečetil osud hronovského brankáře – 5:2. Do branky se postavil Dvořáček, který už za svá záda nic nepustil. Jenže se neprosadili ani hosté z Hronova, a tak se Letohrad ujal v sérii vedení 2:1.

Sestava Hronova: Ponke ( 37. Dvořáček) – Janovský, Borůvka, Navrátil, Vlach, Fogl – Hudeček, Kania, Hajník, Tovtík, Hofman, Resl, Kubeček, Srba, Rail.

SK OEZ Testa Letohrad B – NA Rangers Hronov 1:2 SN (0:0, 1:1, 0:0 – 0:0, 0:1) – stav série 2:2.
Úvodní šanci zápasu měl hostující Srba, ale jeho střela brankou neskončila, stejně jako další příležitosti na jedné i druhé straně v první části. Druhá třetina začala šancí Haüslera, Biegl v brance Rangers se oklamat nenechal. V 6. min. byl vyloučen Kubíček a po třech sek. Hudeček přistrčil důraznému Railovi a hosté se ujali vedení – 0:1. Domácí o chvíli později dostali výhodu dvou mužů v poli a srovnali krok – 1:1. Třetí dějství ani prodloužení branku nepřineslo, šlo se tedy na nájezdy. Na nájezdy vyčerpaného Biegla vystřídal lišák Ponke a ukázalo se, že tato volba byla správná. V první sérii pěti nájezdů uspěli jen domácí Lux a hostující Srba, takže se pokračovalo. Vítězný gól zaznamenal hostující Hudeček, který tak srovnal sérii na 2:2.

Sestava Hronova: Biegl (na samostatné nájezdy Ponke) – Borůvka, Hofman, Navrátil, Srba – Hudeček, Kania, Hajník, Tovtík, Janovský, Rail, Vlach, Kubeček, Resl, Fogl.