Deniso, máte za sebou soutěž dálkařek i závod na 100m překážek. Co vás ještě v Novém Městě čeká?
Ještě mám obě štafety. Na krátké to bude takové klání mezi tréninkovými skupinami, protože jsme jako USK postavily tři štafety, takže budeme trochu závodit mezi sebou. Na dlouhé ale už bohužel máme jenom jednu štafetu.

A zatím jste se svým vystoupením na závodech v Novém Městě spokojenost?
Zatím ano, ale nevím, jak se budu zítra cítit, protože toto v tréninku neběhám ani neskáču, takže v pondělí bude asi trošku všechno více bolet. Naštěstí je ale už po sezoně, tak to už zvládnu.

Je Nové Město ve vašem závodním kalendáři letošní poslední štací?
Ano, toto jsou poslední závody a pak už konečně zasloužená dovolená

Prozradíte kam?
Dostali jsme dobrou cenovou nabídku od německé cestovky, takže jsme se rozhodli pro Thajsko. Sice bychom mohli i tady do Evropy, jenže v půlce nebo ke konci září už je otázka, zda bude teplo, a já prostě chci odpočívat.

Slovo odpočívat nemusí u vrcholového sportovce znít stejně jako u „běžného" člověka. Co si tedy u vás mám představit pod slovem odpočívat?
První tři dny třeba jen proležím a pak už budu něco podnikat.

Když byste se měla za letošní sezonou ohlédnout, jste s ní spokojená nebo nespokojená?
Převládá spíše nespokojenost, protože já nemám malé cíle. Semifinále mistrovství světa by bylo pro někoho určitě pěkné, ale já chtěla minimálně finále. Bohužel mě trochu limitovalo zranění před Moskvou, protože jsem začala běhat rychle až po mistrovství světa. Na druhou stranu je to aspoň motivace pro halu.