Jiří Vejroch z Jasenné si se svou Jawou GP 50 v kategorii „L" po nevydařeném startu, kdy stávkovala technika, vyjel v jízdě pravidelnosti druhé místo a zároveň se stal ve své třídě nejrychlejším jezdcem. V závodě kubatur kategorie „K" a kategorie „R", kde sedlal ČZ 250, zajel v jízdě pravidelnosti čtvrté místo a v celém závodě se stal nejrychlejším jezdcem.

Radek Šramar ze Zvole jel ve třídě „K" se svým Esem a v jízdě pravidelnosti vybojoval druhé místo, zároveň byl také nejrychlejším ve své kategorii. Jiří Vejroch a Radek Šramar zajeli neskutečný závod, pod vlajkou dojel první Jiří Vejroch se svou ČZ 250.

Na závodech v Branné se Bek´s racing team rozloučil se závodní sezonou. Jelikož bylo pěkné počasí, celý tým si závody náležitě užíval, a to včetně opravy úplně zničeného motoru Petra Beka juniora, který nevydržel druhý trénink. Motor se po dlouhé opravě podařilo připravit na nedělní závod opravdu dobře. Petr nakonec dojel do cíle v kategorii „U" na druhém místě. V jízdě pravidelnosti se Michal Bek umístil třetí, Petr Bek senior skončil pátý a Petr Bek junior byl devátý.

Pavel Škoda se svou Ossou v kategorii „R" bohužel závod nedokončil. (dop, mr)