Dietní hit? Jak na cuketové lasagne, které překypují masovou chutí a sýrem Srpen je měsícem cuket. Znáte smažené cukety, pečené cukety, plněné cukety,… Deník.cz 9. 8. 2023
play_fill Chlapi prostě řízky umí. Mistrovství vyhrál bezlepkový s parmazánem a česnekem /FOTOGALERIE, VIDEO/ Recept šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha neuspěl, zato místní… Pro předplatitele Krkonošský deník 6. 11. 2022 gallery 78
Gnocchi à la carbonara. Oběd, který máte hotový za 15 minut Hledáte recept na jídlo, které je rychle hotové a nasytí i vícečlennou rodinu?… Čtenář reportér 25. 4. 2022
play_fill Jak připravit holandský řízek: Videonávod, s nímž to zvládne každý Klasika, která nesmí chybět v žádné poctivé české kuchyni, to je holandský… Deník.cz 8. 3. 2022 gallery 2
Chuťovka na party: Šneci z listového těsta se slaninou a sýrem Tato chuťovka je ideální pro pohoštění návštěvy, hodit se může i na výlet třeba… Čtenář reportér 23. 2. 2022
Silvestrovská umami chuťovka: plněné žampiony Nedřete se při přípravách na silvestrovské pohoštění víc, než by bylo zdrávo.… Deník.cz 31. 12. 2021
Bramborovou harmoniku vymysleli Švédové. Upečte si ji Jaká bude vaše první odpověď na otázku „které švédské jídlo znáte?“… Deník.cz 1. 12. 2021 gallery 2
Existují dobroty, na kterých si směle pochutnají i diabetici Možná je to s podivem, ale lidé s diabetem se nemusejí smiřovat s drastickými… Čtenář reportér 28. 11. 2021 gallery 7
Zdeněk Pohlreich vaří Super jednoduše! Stačí pár obyčejných surovin, jednoduchý postup a vykouzlíte super jídlo.… Deník.cz 19. 11. 2021 gallery 10
Špecle s kuřecím masem a zeleninou: recept je snadný a rychlý Chtěli byste k obědu vyzkoušet něco nového? Co třeba špecle s kuřecím masem…… Čtenář reportér 21. 8. 2021
Špecle s kuřecím masem a zeleninou: recept je snadný a rychlý Chtěli byste k obědu vyzkoušet něco nového? Co třeba špecle s kuřecím masem…… Deník.cz 15. 8. 2021
Spaghetti carbonara: recept z čerstvých těstovin je úplně jiná liga Špagety carbonara, zná je skoro každý: italská slanina, vajíčka a parmezán.… Deník.cz 28. 3. 2021
Jídlo před revolucí? Parmezán byl sci-fi, na mléko v igelitu se raději zapomnělo Ani pamětníci vzpomínající na dobu před rokem 1989 by se obvykle nechtěli… Deník.cz 15. 11. 2019 gallery 5
Už koukáme na svět. Prohlédněte si čerstvě narozená miminka Písek - Díky vstřícnosti písecké porodnice vám každý týden na našich stránkách… Písecký deník 30. 12. 2018 gallery 4
Strejda Zápotocký mě pohladil po pěšince, vzpomíná obyvatel Hlavního nádraží Karel Hybš se narodil v roce 1943 v bytě na pražském Hlavním nádraží, kde žil… Pražský deník 28. 12. 2018 gallery 15
Václav Lahoda oslavil osmdesátku Tuchlovice - Na Štěpána oslavil už 80. narozeniny bývalý výborný fotbalista a… Kladenský deník 28. 12. 2018
Knihovna se nejspíš během roku přestěhuje Mělník – V příštím roce se bude s největší pravděpodobností konečně stěhovat… Mělnický deník 23. 12. 2018
Teplická kuchařka se připravuje na finále soutěže Svačina roku Teplice nad Metují - Nadějná kuchařka Denisa Burgetová ze Střední školy… Náchodsko 5. 12. 2017
Studenti v Lanškrouně chtějí jednou vyrábět i parmazán Lanškroun - Zemědělská škola v Lanškrouně provozuje malou mlékárnu. Z mléka od… Orlický deník 16. 10. 2017 gallery 14
Revival vs. originál? Přirovnal bych je k eidamu a parmazánu ČR - Češi si libují v náhražkách. V jídle. V módě i doplňcích. V kosmetice. A… Deník.cz 13. 11. 2016 gallery 3
Loni se vyrobilo víc falešného parmazánu a grany než originálu Bologna – Globální produkce falešných sýrů parmazán a grana padano loni poprvé… Deník.cz 6. 3. 2015
Tipy, jak rozšířit obzory silvestrovských chutí Zlínský kraj - Po vánočním hodování, kdy si na své přišli všichni milovníci… Zlínský deník 30. 12. 2014
Pokrmy se špenátem a mangoldem Na přelomu července a srpna můžeme na zahrádce sklízet špenát nebo mangold.… Deník.cz 2. 8. 2013