JedničkyŘidiče čekají komplikace na I/11 v Lípě, ale i na 1/14 v Cháborech, Podbřezí, Bílém Újezdu a také 
v obci Ještětice.

Šoférům nezbývá než se smířit s tím, že na některých místech budou v kolonách čekat dlouhé minuty. Komplikace na ně nečekají jen v na I/11 v Lípě nad Orlicí, kde se opravuje průtah obcí, ale i na cestě z Rychnova do Dobrušky.

Právě situace na komunikaci I/14, kde momentálně jen na několika málo kilometrech opravují tři úseky, řidičům drásá nervy nejvíce.

Opravuje se úsek z Chábor do Podbřezí. Provoz je tu řízen kyvadlově v jednom pruhu. Stejná situace je také v Bílém Újezdu. A nově přibyly semafory i v Ještěticích. Opravuje se tu most, a to nejspíše až do konce září. „Je to hrůza, a to především v době, kdy se mění směny v automobilce v Kvasinách," říká řidička Petra Dokoupilová, která po I/14 jezdí do práce.

A zašpuntovaný je i Potštejn, také zde se kvůli opravě silnice tvoří kolony. Omezení bude řidiče trápit do konce října. I tady je doprava řízena kyvadlově.
Opravuje se také na hlavním tahu na Hradec Králové. Někteří řidiči, kteří se vyznají v okolí Týniště, objíždí komplikace v Lípě přes Rašovice.

Úplně uzavřená je silnice třetí třídy v Českém Meziříčí. Zde se musí řidiči vydat objížďkou přes Rohenice a Mokré. A silnice se opravuje také mezi Albrechticemi nad Orlicí a Žďárem. Zde se jedná o silnici druhé třídy. Provoz je tu řízen také kyvadlově. Omezení potrvá až do 16. října.