Na místě, kam lidé odkládají nepotřebné věci, někdo postupoval zcela opačným způsobem. Zalíbil se mu tam starší nakladač UNC 061, a tak si ho jednoduše odvezl. Samozřejmě, bez dovolení a tajně. „Dosud nezjištěný pachatel v době od 9. do 10. května odstranil visací zámek z brány do areálu a odcizil ze skladovacího objektu nakladač v hodnotě 200 tisíc korun," informovala mluvčí náchodské policie Eva Prachařová s tím, že v případě dopadení, vzhledem k výši škody, pachateli hrozí až pět let za mřížemi nebo pokuta.

Renault skončil u Velké Jesenicev příkopu, řidička v nemocnici

Velká Jesenice - Profesionální hasiči z Jaroměře vyjeli ve středu v 7:18 hodin ráno k dopravní nehodě osobního vozidla u obce Velká Jesenice. Po jejich příjezdu na místo se vozidlo značky Renault Clio nacházelo v příkopu. „Jednasedmdesátiletá řidička byla mimo vozidlo a bez zjevného zranění. Kvůli její zdravotní indispozici byla na místo přivolána posádka záchranné služby, která ženu převezla k vyšetření do nemocnice," informovala mluvčí hasičů Martina Žahourková a doplnila, že u vozidla nedošlo k poškození a úniku provozních kapalin. Hasiči předali místo události Policii ČR a vrátili se zpět na základnu.

Hasiči zasahovali u požáru kontejneru a pomáhali s transportem pacienta

Náchodsko - Náchodští profesionální hasiči vyjeli ve středu v 16:23 hodin k hlášenému požáru kontejneru v čekárně železniční stanice ve Velkém Poříčí. Hořící koš vynesli mimo budovu a oheň zlikvidovali.

Dvě jednotky profesionálních hasičů z Náchoda a dobrovolných hasičů z Police nad Metují se tentýž den vydaly v 17:10 hodin na pomoc záchranné službě s transportem pacienta do sanity v ulici Na Sibiři v Polici nad Metují – Velké Ledhuji.