„Policisté začali prověřovat všechny okolnosti krádeže finanční hotovosti a zahájili intenzivní pátrání po pachatelích. Zároveň začali prověřovat všechny osoby, které by mohly k případu poskytnout jakékoliv svědectví," řekla krajská policejní mluvčí Ivana Ježková.

Dodala, že policisté začali pátrat po dvou mužích, které zachytila bezpečnostní kamera umístěná ve vstupním prostoru firmy.

„Záznam je z minulého úterý, kdy kamera muže zachytila poprvé krátce po třinácté hodině. Přibližně po pěti minutách oba muži z budovy odešli a vrátili se do ní kolem šestnácté hodiny. V sídle firmy se pak zdrželi až do devatenácti hodin, kdy je kamera zachytila při odchodu z objektu," uvedla mluvčí Ježková s tím, že by se mohlo jednat o svědky, kteří by kriminalistům mohli sdělit důležité informace. „Muži mluvili česky a jsou ve věku kolem čtyřiceti let," řekla Ježková.

Jeden z mužů měl krátké hnědé vlasy, modré riflové kraťasy, bílou košili s výraznými černými pruhy a bílé sportovní boty.

Druhý měl krátké černé vlasy, šedobílé kalhoty a světlou polokošili s příčným bílým pruhem. Oba s sebou měli černou aktovku.