Policisté pátrají po dvanáctiletém chlapci.

Hoch odešel ve středu ve 13.30 ze Základní školy Habrmanova v České Třebové. Ve 14:20 byl spatřen v linkovém autobuse, který jel směrem na obec Skuhrov. Zde měl také údajně na druhé zastávce (Křižovatka) vystoupit. Od té doby ho ale nikdo neviděl. Do současné doby se domů nevrátil.

Popis chlapce: Dvanáctiletý chlapec je přibližně 140 cm vysoký, štíhlé postavy, světle hnědé krátce střižené vlasy, hnědé oči. Na sobě má bílé tričko s nápisem school, černou mikinu s hnědým pásem na rukávech, černé kalhoty, šedomodrou bundu bez kapuci v přední části s šedivými pruhy. Na hlavě má černou pletenou čepici s nápisem YES NO, na nohou šedivé botasky. S sebou má černý batoh s červenou kombinací. Má slevovou režijní kartu na autobus a elektronickou kartu na zaplacení autobusu se stokorunovým kreditem.

Policisté se obrací na všechny občany, kteří by mohli jakoukli informací přispět ke zjištění pohybu tohoto chlapce, aby se neprodleně ohlásili na kteroukoli policejní služebnu nebo zavolali přímo na linku tísňového volání 158.

ZDROJ: PČR