Blanka Posnarová,
Česká Skalice

Nemocnicím se raději vyhýbám a myslím, že v případě potřeby by mi lékaři jistě poskytli kvalitní ošetření i bez zvolených nadstandardů. Mají moji plnou důvěru, nic navíc se nechystám připlácet.

Václav Mlčoch,
Česká Skalice

Zatím žádné zdravotní problémy nemám, ale pokud by byl nadstandard podle ošetřujícího lékaře pro mě lepší a cena byla únosná, jsem ochoten si připlatit. Zdraví máme každý jenom jedno.

Andrea Šálková,
Náchod

Za nadstandard bych si připlatila jen v případě úplné jistoty, že kvalita ošetření by tomu odpovídala. Jinak mi běžná zdravotní péče přijde naprosto dostačující, proč zbytečně platit víc.

Kateřina Pelánová,
Broumov

Nadstandardní péči jsme již využili, připláceli jsme za sádru. Myslím, že kdyby lidé neplatili tak vysoké daně, mohli by si dovolit i kvalitnější lékařské ošetření. Systém není moc dobře vymyšlený.

Michal Souček,
Náchod

Stačí mi běžné služby, které nemocnice nabízí, žádný nadstandard opravdu nepotřebuji. Zatím jsem mladý a je to pro mě zbytečná investice. Peníze se dají rozhodně utratit jinak.

Romana Zvoníčková,
Náchod

Moje maminka si připlácela za odlehčenou sádru a byla velmi spokojená. Já osobně bych si asi připlatila podle závažnosti zdravotního stavu.

A jak jste na tom vy? Chystáte se využívat nadstandardních služeb? Hlasujte v anketě vpravo!