Česká pop-punková jednička má totiž ve své historii na svědomí řadu skandálů. Jejich vystoupení se neobejde bez bláznivých kousků fanoušci Rybiček mají ještě v živé paměti koncert, během kterého se členové kapely nečekaně vysvlékli donaha. „V náchodském okresu máme spoustu kamarádů, bude to pro nás hodně znamenat,“ nechal se slyšel kytarista Rybiček Petr Lebeda.

Rybičky 48 přijedou na Zděřinu

Do známého klubu Music Hall Zdeřina míří tato kutnohorská kapela s novým albem Deska roku. Počítá se ale i se zajímavými hosty, konkrétně s rockovou princeznou Bárou Zemanovou a rockovou kapelou Doctor PP. „Bára se objevila v naší písni Zamilovaný/nešťastná a pro Navostro tour společně připravujeme volné pokračování tohoto songu,“ vysvětluje spojení s hostujícími kapelami basák Kuba Ryba a dodává: „Doctor PP je pro změnu taková srdcová záležitost, frontman Petr Pečený se objevil na našem křtu a teď pro něj dokonce píšeme skladbu na nové album.“ (PR)

Chcete získat lístky na sobotní vystoupení kapely Rybičky 48(na snímku) v Music Hall Zděřina? Pak se zapojte do naší soutěže a odpovězte na otázku:

Kolik členů má kapela Rybičky 48?

Správnou odpověď posílejte v průběhu dnešního dne na email: vera.sykorova@denik.czVylosované autory správných odpovědí budeme kontaktovat.