Česká Skalice – Jičín 1:1 (1:1)

Domácí nevstoupili do utkání aktivně, na což doplatili v 5. min. obdrženou brankou. Po inkasované brance se domácím nejprve podařilo vyrovnat hru a ve 20. min. Kubánkem i skóre. Ve zbytku první půle se hrál oboustranně útočný fotbal s nevyužitými šancemi na obou stranách.
Po změně stran se opět hrála vyrovnaná partie, s přibývajícím časem ale začínali mít více ze hry hosté. I přes další příležitosti na obou stranách se už skóre neměnilo. Utkání tak skončilo zaslouženou dělbou bodů.

Sestava České Skalice: Čejchan – Bareš (90. Nymsa), Kudláček, Goll, Novák – Chmelík, Pohl, Diviš, Vít – Sedláček, Kubánek (87. Pejchal).

Týniště – Broumov 3:3 (1:1)

Hosté začali dobře. Po čtvrt hodině chybovala domácí obrana a Kuru trestal – 0:1. O tři minuty později si střelou z dálky rozehřál na druhé straně i Bohuška. Po půl hodině hry se opět proti domácí šanci blýskl Bohuška. O čtyři minuty později ale už bylo jeho kouzlo odčarováno. Po rohu hlavičkovali domácí přesně do šibenice – 1:1. O chvíli později šel domácí hráč sám na Bohušku, jeho přízemní střelu ale broumovský gólman vyrazil. Ve 39. min. to zkoušel technicky Kuru, jeho střelu domácí gólman s obtížemi vyrazil. Ve 41. min. utekl týnišťské obraně Jaroš, brankáře ale překonat nedokázal.

Sedm minut po změně stran utekl po levé straně Semerák, v pokutovém území byl sražena a Růžička z penalty poslal hosty do vedení – 1:2. Hned po rozehrání zvonila za Bohuškou branková konstrukce. V 56. min. se opět vytáhl Bohuška, který zlikvidoval nebezpečný útok domácích. V 76. min. domácí nastřelili břevno a následnou gólovou dorážku vyhodnotil rozhodčí jako ofsajdovou a branku neuznal. V 86. min. utekl domácí Merganc, ale Bohušku nepřekonal. Vzápětí zahrávalo Týniště trestný kop a centrovaný míč usměrnili hlavou za Bohušku – 2:2. Situaci jak přes kopírák sehráli domácí i v 90. minutě a šli do vedení 3:2. Spravedlivou remízu zařídil v nastaveném čase Mucha, kterému posadil míč na hlavu Semerák – 3:3.

Sestava Broumova: Bohuška – Růžička, Kotyza, Semerák, Beran – Wilke, Němeček, Svoboda (90. Drahorád), Schubert (37. Mucha) – Jaroš (76. Gajdoš), Kuru (81. Michálek).

Slavia HK – Jaroměř 2:1 (1:1)

V 7. min. zahrávali domácí roh, přetažený míč vrátili hlavou před branku a po několika odrazech ho Linhart zblízka prostřelil do jaroměřské branky. Ve 32. min. hostující Klofanda nohou vyrazil Hutlovu nebezpečnou střelu z pravé strany. Ke konci poločasu si Jaroměř vynutila v poli převahu. Ve 45. min. zahrával Holub přímý kop z 25 metrů a přes zeď poslal míč do šibenice – 1:1.

Ve 48. min. zahrál Hutla přímý kop ze 40 metrů do vápna Jaroměře a nabíhající Veselý ho usměrnil do branky – 2:1. V 54. min. prostrčil Michálek míč za obranu Škodovi, ale domácí brankář Mašek dobře vyběhl a míč chytil. I ve druhé půli se hrálo více na půli domácích. Tlak Jaroměře postupně sílil a Slavia musela bránit. Větší šanci si však Jaroměř vytvořit nedokázala, a tak si vítězství připsali domácí.

Sestava Jaroměře: Klofanda – Rejchrt, Svoboda, Hrobský, Brožek – Ulrych (74. Vokál), Michálek, Ruprich, Rosuschan – Škoda, Holub.

(mr)