„V málo využívaném prostoru u bufetu vznikl za bezmála šedesát tisíc korun nový dětský koutek, kde je zatím umístěno čtyřmístné pružinové houpadlo s motivem žáby, ke kterému v příštím roce přibudou další herní prvky,“ informovala mluvčí náchodské radnice Nina Adlof. V zadní části dětského koutku je pak betonový blok , který je natřený černou tabulovou barvou.

Tento blok slouží pro malování křídami a v celé délce dětského koutku je položený umělý trávník. „S dětským koutkem souvisela oprava opěrné zdi, úprava povrchu pod novým plotem a samotný nový plot, vše za celkem sto patnáct tisíc korun,“ vyčíslila mluvčí radnice a doplnila, že nový plot má pozinkovanou konstrukci a plotovky z recyklovaného plastu a je tedy kompletně bezúdržbový. Další opravy se dočkaly schody do restaurace na koupališti. Betonové schody byly za 100 tisíc korun obložené terasovými prkny z recyklovaného plastu a jsou nyní také bezúdržbové.