Pondělí 19. listopadu: KAUZU PIVOVAR JEDEN NEUNESE
Náchodský soud opět rozplétal kauzu prodeje pivovaru v Náchodě. Spis má tolik stran, že jeden člověk celý soudní spis týkající se kauzy prodeje náchodského pivovaru najednou neunese. Na lavici obviněných seděl bývalý první muž města Oldřich Čtvrtečka (ODS).

Úterý 20. listopadu: OKAMŽIKY KRESLÍ OBJEKTIVEM
Jeden fotí krajiny, druhý zátiší, další portréty nebo reportáže. Teď všichni společně vystavují své fotografické práce v Čapkově sále v Hronově. Jsou členy hronovského fotoklubu, který je jedním z nejstarších široko daleko.

Středa 21. listopadu: Z DOBROŠOVA PŘEJÍ VŠEM DOBRO
Novoroční poštovnu, která v loňském roce zcela nově vznikla v Jiráskově turistické chatě na Dobrošově, využilo přibližně šest set zájemců. Letos už je opět v provozu a potěší všechny ty, kteří chtějí poslat svým blízkým novoroční přání opatřené speciálním razítkem s PF 2013.

Čtvrtek 22. listopadu: MAJÍ KREV Z PAPEŽE. MÁ POMOCI
Věřící z Nového Hrádku si myslí, že je teď v nebi lépe vyslyší. Získali kousek látky se zaschlou krví papeže Jana Pavla II. z atentátu ve Fátimě. Relikvii umístili do zdobeného relikviáře, který dali do svého kostela. Na oltář k nohám Panny Marie, ke které se často obracel i sám papež.

Pátek 23. listopadu: TEPLO UŽ VEN NEUTEČE
Do několika let by se městům měly vrátit peníze, které vložily do zateplení škol či dalších budov. Třeba Hronov v rámci šetření energií investoval do zateplování postupně už dva roky. Před nedávnem město dokončilo zateplení budovy druhého stupně základní školy na hronovském náměstí.Nové zateplení představili v tomto týdnu i na budově Základní školy Komenského v Náchodě.

Sobota 24. listopadu: VĚTRNÍKY Z HOR KONČÍ VE ŠROTU
Už z dálky několika desítek kilometrů každý poznal, kde leží Nový Hrádek. Podle vrtulí čtveřice větrných elektráren. Ty však šly nyní během několika uplynulých dní k zemi. Na vrchu Šibeník zůstane jen jeden stožár. Místní z něj možná v budoucnu udělají rozhlednu. Ostatní ze strojů skončí ve starém železe.