V náchodském pivovaru Primátor mají s přípravami a technickým zajištěním na všechny tyto akce, kterých se účastní buď přímo sami, nebo přes své zákazníky pořádně napilno. Klasickou jedenáctku, dvanáctku, piva speciální či svrchně kvašená, ochucené pivo Chipper nebo malinovku můžete ochutnat o tomto víkendu hned na několika akcích v blízkém i vzdáleném okolí od komína pivovaru.

Primátor bude na metalovém festivalu Czech Death Fest v kempu Brodský u Červeného Kostelce, na rodinném festivalu Oblaka Fest v Pardubicích, na Festivalu Vamberák, na VIII. ročník Svátků řemesel a krásy ušlechtilých koní na zámku v Kunštátu a nemůže také chybět na náchodské náměstí, odkud FTV Prima vysílá v sobotu 13. června živě večerní zprávy.

Plné ruce práce budou mít i ve třetím červnovém týdnu, kdy náchodští míří ve středu do Hradce Králové, kde se jede na Velkém náměstí závod horských kol Gočárovy schody. A o víkendu se opět rozjedou hned na několik míst. Třeba do Nového Města nad Metují, kde na letišti pořádají Minifesťák. Již po několikáté budou i v Praze na festivalu malých a mini českých pivovarů Pivo na Náplavce, jedou i na dostihové závodiště v Pardubicích, kde se koná Fresh Festival.
Nabídka, kde si dát točeného Primátora pod širým nebem je tak široká a každý si vybere zábavu a hlavně pivo.  (mf)