„Je to šikovné a velmi talentované děvče a umí na sobě pracovat. Rychle se učí a myslím, že z ní může být jednou velká hvězda," pochválil Nelly Zdeněk Troška, který s ní a s dalšími protagonisty filmu jezdí po předpremiérách filmu Strašidla.

„Ještě, že mám prázdniny a nemusím do školy! Já nerada brzo vstávám a nejraději bych spala do dvanácti hodin," přiznává zpěvačka, která na natáčení komedie vzpomíná velmi ráda.

„Učila jsem se kouzlit, já jsem spíše strašpytel, ale vždy jsem zbožňovala napětí a ráda jsem chodila na atrakci dům hrůzy, i když jsem se bála" dodává Nelly.

Po boku Terezy Kostkové, která ztvárňuje čarodějnici Patricii, hraje Nelly Řehořová její dceru Ester, která pochytí čarodějnické umění od své maminky.

„Vystěhovat se, nebo platit nájem, pracovat a chodit do školy!" tak zní v komedii ortel, vynesený úředníkem Patočkou nad rodinou. Brzy však spolužáci Ester a jejího bratra Eleonora, kterého hraje Petr Šimčák, zjistí jejich nadpřirozené schopnosti a začnou je využívat ke školnímu čarování, což sebou přináší různé zapeklité a krkolomné situace.

Nelly je na svůj věk velmi akční. Natáčí videoklipy, má svůj blog, věnuje se vydání svého vlastního CD či se připravuje na další herecké role.

„Můj nový klip s názvem Země zázraků se natáčel v přírodě za Prahou, tu mám velmi ráda. V hlavní roli se objeví zvířata. Kůň, na kterém jsem se projížděla na louce a pes," prozradila dívka, která dokonce ke klipu navrhovala scénář. (dn, reh)

V náchodském kině Vesmír se bude rodinná komedie Strašidla promítat od 18. do 24. srpna. V sobotu 20. srpna do kina zavítá i delegace tvůrců v čele s režisérem Zdeňkem Troškou. Součástí bude i autogramiáda!