To by nebylo, abych se nezmínila o mých sportovních úspěších. Předminulou neděli se konal poslední závod letošní sezony.

Nová bude začínat v říjnu a to triatlonem ve městě Dukhan na západním pobřeží. Jednalo se o duatlonový závod běh-kolo-běh ve dvou vzdálenostních kategoriích, na 5-20-5 a 5-40-10 kilometrů.

Mně trenér vybral zatím tu kratší možnost, za což jsem mu byla vděčná. Klimatické podmínky už jsou totiž trochu bláznivé. Závod začínal ve čtyři hodiny ráno. Od půl čtvrté byla registrace. Můj budík byl na půl třetí ráno. Hrůza, já vím. Ve tři jsem opouštěli byt. Nasednu do auta a koukám, že  venkovní teplota je 34 stupňů, a to jsme ještě ani nezačali. Vlhkost byla okolo 75 procent, vzduch by se dal krájet.

Co tě nezabije, to tě posílí, problesklo mi hlavou. V takovýchto  podmínkách je velice důležitá hydratace. Nebylo to jenom vlhko a teplo, ale také celkem silný vítr, který nás všechny potrápil na cyklistické části. Abych to zkrátila, vybojovala jsem druhé místo. Další trofej do mé sbírky a velká motivace pokračovat.

Užívejte si sluníčka. Příští článek bude již z britského království, kam jsem odjela s přítelem během dnů volna.

Markéta Klemmová