Celý prostor sálu zaplnila spousta zamaskovaných capartů, mezi něž přišla i skupinka domorodců z černého kontinentu, za které byli zamaskování všichni pořadatelé z KIS Hronov, kteří program pro děti připravili.

Celý průběh maškarního rejdění, které doprovázela hudbou kapela Modeus, byl střídán spoustou soutěží, kde na každého čekala sladká odměna, nebo nějaký malý dárek.

Všechny soutěže byly zaměřeny na africké prostředí a tak děti musely například chytat pavouky, lovit škorpiony, nebo přemisťovat do cíle kokosový ořech. Do soutěží byli zapojeni i rodiče, kteří přemisťovali své ratolesti na polštářku přes taneční parket.

Na závěr se chopili lana a tatínkové se přetahovali s maminkami. Tato soutěž byla letos tak vyrovnaná, že neměla svého vítěze. Dětem se také se svým vystoupením představily malé gymnastky přestrojené za trpaslíky.

Celé odpoledne si děti pořádně užívaly a tak se jim po závěrečné skladbě ani moc nechtělo zábavu ukončit. Nic netrvá věčně a tak se už mohou těšit na další akce, které pro ně pořadatelé z KIS připravují.

(jim)