Od pátku do neděle byly v autokempu k vidění stroje různých kubatur a stáří, které osedlávali nejen statní muži, ale v hojném počtu i ženy a dívky bez rozdílu věku. Značnou část účastníků tvořili i motorkáři z Polska, kteří si tento sraz velmi oblíbili. Skupinka Poláků přijela i z okolí Poznaně a Vratislavi. Jak prozradili, tak na zdejší sraz se dostavili už popáté. Na Broďák se prý vždy těší a přitahuje je sem zejména dobrá hudba a skvělá atmosféra a zábava, která je vždy dobře připravená. To se potvrdilo hned v pátek večer, když se motorkářům představily tři rockové kapely.

Největším tahákem, zejména pro diváky, byla sobotní vyjížďka, na kterou se v pravé poledne vydalo snad okolo osmi stovek motocyklů. Na spanilou jízdu se totiž k motorkářům ze srazu přidalo ještě spousta motocyklistů z celého širokého okolí. Využili možnosti projet se společně náchodským okresem se zastávkou s krátkým programem na letišti ve Velkém Třebešově. Předvedli tak své nablýskané stroje divákům postávajícím okolo trasy.

Po návratu byla v kempu připravena ještě řada soutěží a večer pravá „drsná" motorkářská zábava za doprovodu tří rockových kapel. Nechybělo ani hledání miss mokré tričko, noční překvapení a ohňostroj. Bujará zábava se protáhla až do pozdních nočních hodin. Po odpočinku přišlo v neděli na řadu loučení a odjezd všech účastníků do jejich domovů.

„Letošní účast byla slabší. Hodně zřejmě zapříčinilo chladné počasí, ale také stále stoupající ceny. Návštěva takovéto akce už totiž není levnou záležitostí. Je vidět, že krize dopadla i na motorkáře," řekl hlavní pořadatel Rudolf „Voves" Kotyza.

Dodal: „Jsme však rádi i za ty dvě stovky motorkářů, kteří přijeli z celé republiky a z Polska, což dokazuje, že Broďák se dostal do podvědomí a není to jen regionální sraz. To nás těší a jsme rádi, že vše probíhá bez větších problémů."